Healing & Clairvoyance

Healing & Clairvoyance

Claivoyance

 

Lidt om mig:

 

Jeg hedder Eva Camilla Maja Kristensen. Jeg bor i Okslund ved Brørup, Sydjylland.

Jeg er hesteavler, Clairvoyant Rådgiver og Healer. Jeg bor på en mindre smuk restaureret gammel landeejendom sammen med min hund, kat og heste. Jeg bor ved den smukkeste natur i en lille skøn landsby nær ved Holme Å.

 

Jeg har altid følt, der var mere mellem himmel og jord men da jeg blev skilt i 2010, blev den åndelige verden pludselig nærværende for mig. Jeg fik flere hint om at nu skulle jeg gå igang med at øre noget ved det. Jeg famlede mig lidt frem og tilbage og tog nogle sittings ved andre clairvoyante rådgivere.

 

Jeg blev færdig med Clairvoyant Rådgiver uddannelsen i 2014 og samtidig Therapeutish Healer uddannelsen og har siden deltaget iforskellige woorkshops og kurser. Bl.a. ved Schaman Marianne Lane. Lige som jeg har certificat i Soul Body Fussion.

 

Jeg er gåe igang med dette fordi jeg gerne vil dygtiggøre mig til at være talerør for den åndelige verden. Når jeg gør det får jeg bedre forståelse for noget af det jeg har følt og oplevet som barn og gennem min opvækst nemlig det at der er mere mellem himmel og jord og når vores kære går bort er de alligevel ikke langt væk.

Clairvoyant Rådgivning:

 

Der er mange årsager til man går til en Clairvoyant. Det kan måske være, du står et sted i dit liv lige nu, hvor du skal træffe et vigtigt eller svært valg eller en vigtig beslutning for dit liv i stort som småt.

 

Måske føler du dig usikker i nogle situationer, hvad der er vigtigst for dig her og nu.

Måske har du brug for et kærligt skub angående dig selv og din udviklingsproces, det kan være på dit arbejde, familieliv, parforhold, ny kæreste eller bolig situation m.m.

Eller du er måske bare nysgerrig omkring dig selv og din personlige udvikling, det kan måske give dig en større forståelse for dig selv og dine omgivelser.

 

I en Clairvoyance sidder vi overfor hinanden og jeg tuner ind på dig og skaber kontakt til dine hjælpere, guider, venner og familiemedlemmer i den åndlige verden. For at bede om hjælp til at at få beskeder fra dem til dig og informationer om din situation. De kender dig og ved hvad du har behov for og er bedst for dig som din situation er lige nu.

 

Du har naturligvis dit eget frie valg til at tage beslutninger for dit eget liv men de kan give dig nogle bekræftelser, hints gode råd, vejledning og muligheder som dumåske ikke selv havde tænkt på.

 

Nogle gangekan der gå en tid , før du føler dig parat til at vælge og følge det eller de råddu har fået fra den åndelige verden. Du får mulighed for at spørge og jeg vi forsøge at få svaret til dig.

 

Hvis du har et ønske om at få afdødekontakt fra et bestemt familiemedlem, vil jeg forsøge at skabe den. Jeg kan dog ikke love at lige netop den du ønsker at komme i kontakt med, kommer igennem, da det er de afdøde, der vælger om de vil kontakten her og nu hvor du ønsker det.

Healing:

 

Healing påvirker både fysisk og psykisk. Energien finder selv derhen, hvor der er uballance. Det gør at energien arbejder der, hvor der er behov for det. Du får kun lige, det du har brug for, hverken mere eller mindre.

 

Du behøver ikke føle dig syg eller have ”skavanker” for at modtage healing, den giver, det dejligste velvære og fornyet energi.

Du ligger på en briks,med al dit tøj på med et tyndt tæppe over eller du kan side i en stol.

 

Jeg stiller mig til rådighed som kanal for den unversielle healingskarft, hvor jeg lægger mine hænder på dig, der hvor min intuation guider mig hen.

Det er forskelligt hvordan healingen føles, nogen gange kan det være som en sitren/summen forskellige steder gennem kroppen, nogle føler varme andre kulde, andre gange føler man måske slet ingenting men healingen giver, dig præcis, det du har brug for.

 

Efter en healing, er det vigtigt at drikke masser af vand dagen derefter, da det sker en udrensning i kroppen. Det kan give lidt hovedpine, gamle skavanker kan bryde op en overgang, man kan fryse eller svede. Alt sammen er helt normalt, fordi kroppen arbejder på at genskabe balance. Healingen kan arbejde i kroppen i ca.en uges tid.

Fysisk arbejder healingsenergien med at fjerne spændinger, rense ud og bringe kroppen iballance.

 

Psykisk arbejder energien med at skabe balance, frigøre/bearbejde negative følelser og løsne op for uhensigtsmæssige blokeringer.

Hus rensning:

 

Hvis der sker mystiske ting i dinbolig som du ikke kanfinde en forklaring på f,eks kontakter der tændes elle slukkes,vand der pludselig begynder at løbe ud af en hane, døre der smækker vinduer der går op, ting der flyttes fra et sted til andet osv.....?

 

Føler du dig utilpas eller drænet for energi ind i mellem,måsk hele tiden mensdu er i din bolig?Eller har dyr ændret adfærd. Eller dit barn/børn er urolige, trætte og gerne sove mere end normalt eller det modsatte, er barnet evt.blevet bange for mørke og at sove i sit eget værelse alene, kan man evt, fornemme usynligt besøg....?

 

Det kan være en afdød som ” hænger” fast evt. Tidligere ejer af boligen, familie , eller en man selv ha trukket med hjem osv som ikke er gået, over på den ”anden side”eller ind i lyset, som nogle siger alt efter hvad vi vælger at kalde det.

 

Det er forskelligt hvordan man mærker ser eller hører ihuset, tingene sker typisk fordi der er en afdød der prøver på at komme i komtakt, da de jo ikke selv ved deer døde.

 

Ved at rense huset og evt. sende den afdøde over i lyset, så kommer ånden videre og der kanigen skabes harmoni i huset.

Find os

Adresse: Okslundvej 62, Okslund, 6650 Brørup

E-mail: eva@okslund.dk

Phone: (800) 0123 - 456 - 7890

Åbningstider

Mandag til fredag |

Lørdag |

Søndag |

Copyright © All Rights Reserved